De almindelige

Imperial Gold
Kejserligt guld udtrykt i en højkvalitetsvodka baseret på de allerbedste ingredienser

40 kr. 250 kr. 495 kr.

˜

Russkij Standard
En af de mest populære vodkaer blandt almindelige russere. En usandsynlig ren og mild smag, opnået ved multidestillering og filtrering gennem birkekul og kvarts. Det er traditionelle russiske filtreringsteknikker, der giver vodkaen en behagelig renhed og mildhed. Til den sidste filtrering bruges sølv. Det ændrer vodkaens viskositet og giver den sit særlige udtryk.

40 kr. 250 kr. 495 kr.

˜

Russkij Standard Platin
Her er anvendt de bedste vintersorter af hvede og det reneste isvand fra Ladoga-søen. Filtreret gennem gennem aktivt birkekul. Birkekulsfiltreringen gør vodkaen blød, og fjerner de værste urenheder. Herefter følger den afsluttende sølvfiltrering. Sølvets særlige molekylære opbygning gør den særligt velegnet til at raffinere vodkaen. Til sidst får vodkaen lov til at hvile, hvorved smagene modnes og balanceres. 

45 kr. 275 kr. 580 kr.

˜

Stolichnaya
Har en ren vodkaaromatisk og en klassisk mild smag. Efter en tripledestillering, filteres vodkaen omhyggeligt 4 gange. 

Fås også med hindbær (Stolichnaya Razberry)  og Vanilje (Stolichnaya Vanilla)

35 kr. 225 kr. 425 kr.

˜

Stolichnaya Gold
Renset i sjungitsten og kvarts med birkekul, mættet med guldioner.

40 kr. 250 kr. 495 kr.

˜

Green Mark
Unik opskrift på traditionel vodka lavet på vinterhvede. Green Mark var i sovjettiden et et symbol for ægte og god russisk vodka.

40 kr. 250 kr. 495 kr.

˜

Russian Crown Honey Pebbers
Unik i sin skarpe smag af peber, blødgjort af smagen af naturlig honning. Naturlige urter og krydderier, såsom ingefær, koriander, løvblad og timian tilføjer unikhed og appellerer til den gode smag.

40 kr. 250 kr. (50cl) 295 kr.

˜

Spirit of the Wolf (Zver)
Er lavet på hvede og vand – en klassisk russisk opskrift. Den er dog ikke helt almindelig, den er nemlig filtreret gennem et nyopfundet membranfilter – et såkaldt Nano Carbon Zeta Filter. Kombinationen af en klassisk opskrift og den nyeste teknologi, har skabt en moderne vodka der har bibeholdt sin originale essens.

45 kr. 275 kr. 580 kr.

˜

Kalashnikov
Er lavet på en blanding af luks hvede og en ukrainsk brødhvede, tilsat en smule sukkersirup. Vodkaen gennemgår en tidskrævende rektificeringsteknik, som resulterer i en meget ren alkohol, hvor kornet får lov til at vise sin smag. 

35 kr. 225 kr. 425 kr.

De eksklusive

Beluga Noble
Højkvalitetsmaltsprit. Krystalklart artesisk vand fra sibirske kilder. Naturlig honning. Havrekerneekstrakt. Mælketestel.

65 kr. 425 kr. 850 kr.

˜

Beluga Transatlantic Racing Special Edition  
En gråbrun sibirsk vodka af første klasse baseret på unikke gamle opskrifter med maltsprit. En mild kuverteret smag. Filtreret gennem bomuld. Frisk, særlig aroma, som minder om en let brise.

70 kr. 455 kr. 900 kr.

 ˜

Beluga Allur
Fremragende, elitær vodka med en udsøgt aristokratisk karakter. Unik opskrift, udarbejdet på det reneste kølige vand. Højkvalitetskornsprit med ahornsirop og figenbjæsk.

160 kr. 1.050 kr. 1.980 kr.

˜

Hammer + Sickle
Er lavet på 100% vinterhvede, der destilleres 6 gange. Herefter gennemgår det 6 filtreringer. Denne opskrift giver en kraftfuld, men stadig ren og mild vodka. En hyldest til Rusland og deres sovjetiske fortid.

50 kr.  325 kr. (100 cl) 950 kr.

˜

Imperial Golden Snow
Zarvodka beriget med guldfnug, der falder ligesom sne

50 kr. 325 kr. 700 kr.

˜

Mamont
Er lavet på hvid vinterhvede dyrket i Sibirien og destilleret 6 gange, for at opnå den højest mulige renhed. Destillatet blendes ned til 40% med artesisk vand fra kilder i de sibirske Altaibjerge og filtreres til sidst gennem aktivt-kul udvundet fra hvidbirk.

50 kr. 325 kr. 700 kr.

˜

Gold Russian Crown
Er lavet på hvede af sorten “luks”, der gennemgår en særlig 6-trins gravitationsdestillering. Derefter tilsættes en række hemmelige naturlige smagsgivere, hvoraf destilleriet kun afslører maltessens, sukkersirup og anisolie. Til sidst tilsættes vand, hvorefter det hele filtreres. Først igennem aktiv birkekul, den klassiske russiske teknik, og derefter gennem mælk. Denne sidste mælkefiltrering giver vodkaen sin silkebløde og smooth tekstur.

60 kr. 380 kr. 800 kr.

˜

Imperial Collection
Er den ultimative russiske luksus vodka, der er en kejser værdig.


ICSP
En ufattelig fyldig smag af rug og hvede. Den er fyldig, men også meget letdrikkelig og enkel i sit udtryk. Den overrasker med sin fyldighed, blødhed og flødeagtige fedme. En fedme den opnår grundet den særlige filtrering der bruges.

120 kr. 800 kr. 1.600 kr.

˜

Kalashnikov Premium
Lavet på hvede af sorten Luks, tilsat en smule sirup og ukrainsk brødhvede. Disse elementer giver en ren, men også let fyldig smag, sådan som russerne selv kan lide det.

50 kr. 325 kr. 700 kr.

˜

Kauffman collection
Er en helt unik og eksklusiv premium vodka. Den er lavet af det allerbedste hvede der findes i Rusland. Vodkaen destilleres 14 gange og herefter filteres 2 gange.

70 kr. 455 kr. 900 kr.

˜

Kremlin Award Grand Premium 
Oprindeligt lavet eksklusivt til den sovjetiske elite og i dag er det stadig den russiske regering der står bag. De 6 filtreringsmetoder skaber sammen med særlig udvalgt rug og hemmelige naturlige ingredienser en lækker og fyldig vodka der tør smage af noget.

70 kr. 455 kr. 900 kr.

˜

Legend of Kremlin
Vodka lavet på en opskrift fra 1430. Er lavet på russisk hvede, der destilleres 5 gange på små, gammeldags kobberkedler. Derefter filtreres vodkaen gennem marmor, sølv og platinfiltre. Til aller sidst får vodkaen lov til at hvile på kobbertanke før den kommer på flaske.

70 kr. 455 kr. 900 kr.

˜

Russian Diamond
Filtreret 57 gange for en silkeblød oplevelse. Er lavet på en blanding af premium rug og hårdfør vinterhvede. Efter en column destillering tilsættes det reneste kildevand. Vandet kommer fra de kendte, og meget dybe, Mytishchi kilder i udkanten af Moskva.

50 kr. 325 kr. 700 kr.